Reiki

Wil je meer innerlijke rust ervaren? Je intuïtie inzetten in je dagelijkse leven? Jezelf van binnenuit voeden met warmte, rust en liefde? Dan is Reiki wat voor jou!

Wat is Reiki?

Reiki is een eeuwenoude methode van energiewerk en betekent ‘universele levensenergie’. Het versterkt de connectie tussen hart en hoofd. Van nature kan iedereen energie doorgeven. Denk maar aan je moeder of vader die vroeger haar/zijn hand op je knie legde wanneer je was gevallen. De knie werd warm en de pijn werd minder. Dit is pure energie.

Als volwassenen zijn wij de connectie met deze energie vaak verloren.  Kinderen staan hier van nature meestal meer mee in verbinding. Wanneer je leert werken met Reiki energie zul je merken dat de verbinding met jezelf en je gevoel sterker wordt. Je kunt beter verbinding maken met je eigen hart en in samenspraak met je hoofd de juiste keuzes maken.

Ik geloof in de kracht van ieder mens. Door het werken met energie kan er een transformatie plaatsvinden op alle niveau’s; mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel, omdat je zelfgenezend vermogen wordt vergroot.

Be Inside werkt volgens de Westerse Usui methode, deze kent drie graden. Reiki 1, 2 en 3 & master graad.

Reiki 1 
Deze eerste graad is een kennismaking met Reiki. Je gaat energie ervaren doordat je eigen energiekanaal wordt geopend. Met deze graad kun je ook anderen behandelen. De energie werkt vooral op fysiek niveau. De cursus bestaat uit 1 dag en een terugkom ochtend.
Data: 25 mei (hele dag) & 22 juni (ochtend)

Reiki 2
Reiki 2 is het vervolg op Reiki 1 waarbij de energie een stuk intenser wordt. Je leert door middel van symbolen hoe je jezelf en anderen nog beter kunt ondersteunen. De energie richt zich hierbij voornamelijk op emotioneel en mentaal niveau. De cursus bestaat uit 1 dag en een terugkom ochtend.
Data: 2 maart (hele dag) en 6 april (ochtend)

Reiki 3A & Reiki Master
De derde graad is een verdieping en vervolg op Reiki 2. Ben je klaar om Reiki echt in je leven te integreren en alle niveau’s met elkaar te verbinden? Je leert in deze graad ook een vierde symbool en hoe je deze kunt inzetten. Wanneer je zelf ook Reiki cursussen zou willen geven kun je doorgaan met het Reiki Masterschap. Dit is een verdiepend een-op-een proces van minimaal een jaar. Data: in overleg.

Verklaring van kwaliteit 
Om de kwaliteit van de Reiki cursussen te waarborgen heeft de Reiki Cirkel een aantal richtlijnen opgesteld waar een aanbevolen opleider aan dient te voldoen. Be Inside voldoet aan deze voorwaarden. Wat de voorwaarden zijn lees je in de Verklaring van Kwaliteit.

N

Geeft een boost aan je zelfgenezend vermogen

N

Meer verbinding met jezelf en je gevoel

N

Zorgt voor innerlijke rust en minder afleiding van buitenaf

N

Geeft je zachtheid, ontspanning en heling

Veelgestelde vragen

Is Reiki voor iedereen geschikt?

Ja Reiki is voor iedereen geschikt. Het belangrijkste is dat jij interesse hebt en je nieuwsgierig bent. 

Hoeveel personen kunnen maximaal deelnemen per cursus?

De groepsgrootte is van minimaal 3 tot maximaal 6 cursisten.

Wat is het effect van een cursus?

Ja zeker is er effect. Welk effect dit is, is voor iedereen verschillend en dus op voorhand niet te zeggen. Mocht je vragen hebben over jou specifieke situatie vooraf, of achteraf dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Heb je nog vragen over de Workshop Be Inside?

Bel mij

M: +31 (0)6 143 72 896

Mail mij

info@be-inside.nl

Openingstijden

Ma – Don – Vrij: 09:00 – 17.00
Woe: 09:00 – 11:30