Ontspanning en Welzijn APK

Ervaar je (werk)stress of mentale moeheid, bijvoorbeeld door het Covid-19 virus? Dit consult geeft je rust en ontspanning en is een boost voor je immuunsysteem.

Het is belangrijk om tijd en aandacht aan jezelf te besteden in deze drukke maatschappij. Als je niet uitkijkt, wordt er aan alle kanten aan je getrokken. Zeker hooggevoelige personen kunnen deze ervaring (nog) sterker hebben. Mijn filosofie is dan ook dat preventieve ‘maatregelen’ noodzakelijk zijn. Hoeveel rollen je ook vervult. En hoe dienstbaar je ook bent naar anderen toe als partner, werknemer, vriend(in), moeder/vader of mantelzorger.

Je bent in eerste instantie verzorger van jezelf. Denk maar aan de veiligheidsinstructies in een vliegtuig. Het zuurstofmasker zet je eerst bij jezelf op, en pas daarna help je jouw kind of partner. Daarom bied ik speciale strippenkaarten aan voor mensen die een holistisch consult willen, puur gebaseerd op ontspanning & welzijn. Je mag volledig ontspannen en genieten!

N

Ontspan & geniet

N

Werkt preventief voor je gezondheid

N

Een boost voor je immuunsysteem

N

Ook te boeken in de avond, heerlijk voor het slapen gaan!

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een losse Ontspanning en Welzijn APK boeken?

Ja, dat kan. Het tarief voor een strippenkaart is alleen net iets voordeliger. Je bent vrij om daarin je eigen keuze te maken.

Hoe ziet een Ontspanning en Welzijn APK eruit?

Je vertelt kort hoe het met je gaat. Vervolgens mag je op de behandeltafel gaan liggen en ontvangen. Eigenlijk heel simpel dus. 

Als blijkt dat ik toch een vraag inbreng, verandert mijn consult dan?

Ja, wanneer blijkt dat je een vraag meebrengt of een klacht, dan veranderd de insteek van het consult. Als je je bewust bent van de vraag, verwacht ik ook een actieve deelname. Hiermee neem je ook verantwoordelijkheid. Uiteraard zal dit altijd met jou in overleg gaan.

Heb je nog vragen over de Ontspanning & Welzijn APK?

Bel mij

M: +31 (0)6 143 72 896

Mail mij

info@be-inside.nl

Openingstijden

Ma – Don – Vrij: 09:00 – 17.00
Woe: 09:00 – 11:30