Let the magic begin

In mijn nieuwe programma van 6 maanden leer je hoe je je meer kunt verbinden met je eigen lijf en energie. Vaak zitten emoties en eerdere ervaringen vast in ons lijf. Emoties = energy in motion.

E6 maanden 1-op-1 coaching. Duik in de wijsheid van je lijf
en leef vanuit innerlijke rust in lijf en hoofd.

Beweging in je eigen lijf creëren zorgt er dan ook voor dat je kunt voelen. En met beweging bedoel ik niet de -lekker even keihard sporten- modus. Nee, ik bedoel de zachte en subtiele bewegingen die zorgen voor bewust voelen. Want hoe thuis voel jij je in je eigen lijf?

We leven in een maatschappij waarin we niet meer goed kunnen voelen. Zeker niet als vrouw, omdat onze maatschappij veelal is ingericht volgens de mannelijke energie. Jaren geleden liep ik er zelf compleet in vast en heb ik vanaf toen besloten niet mee te kunnen en willen doen, in de ratrace die velen normaal zijn gaan vinden.
Het is niet normaal lieve vrouw. Je hebt als vrouw een nog veel grotere potentie om te leven wanneer je veel meer vanuit binnenuit naar buiten toe leeft. Dit programma is een diep dive in jezelf. In je lijf, waarbij je je eigen energiemanager wordt.

Dit programma is voor jou wanneer je het volgende merkt;

* een bepaalde onrust die maar door blijft gaan. Toewerken van het ene weekend naar het andere. Of van vakantie naar vakantie. Je hoofd staat bol van de to do lijstjes die maar nooit afkomen. Of je vindt het bijvoorbeeld moeilijk om alleen te zijn. 

* je staat klaar als vrouw, als partner, als vriendin, als moeder, als dochter en merkt dat jijzelf vaak onderaan de to do lijst staat, als je er überhaupt al opstaat.

* je lijf geeft signalen af, maar je ‘geen tijd’ hebt om hier aandacht aan te besteden. “ja, die arm of pols is wat vervelend de laatste tijd, dat heb ik wel vaker, maar als ik even wat minder scroll op mijn telefoon dan wordt het al wel minder”. Of darmklachten die maken dat je gevoeliger bent voor bepaald voedsel. Of misschien komen de klachten vooral naar boven rond de periode van je menstruatie. En ook bijvoorbeeld (lage) rugpijn is vaak een plek waar je ‘vast’ kan komen te zitten.

* een ‘ik ben wel tevreden, maar ik voel geen sparkle’. Een prachtig signaal vanuit je lijf waarin het aangeeft dat er meer voorhanden is in het leven!

In dit programma ontvang je mijn kennis en ervaring rondom het lijf en de verschillende ingangen daartoe. Ik werk met een opbouw waarin we samen gaan ervaren wat er in jouw lijf leeft en waar je bepaalde remmingen ervaart. Ook onderdeel van het programma is minimaal 1 bekkenmassage waarin je je weldadig ontspannen en gedragen gaat voelen, waardoor je in je lijf ervaart wat echt landen voor jou betekent.

Het programma bestaat uit 5 live sessies met daarin een combinatie van lijfwerk & holistische coaching. Een werk document en een after sessie na 2 maanden, zijn onderdeel van dit 6 maanden traject. Ook kun je gedurende het traject altijd contact met me opnemen door een berichtje te sturen via de what’s app.

De 6 maanden kun je gerust wat langer laten duren. Een proces vraagt soms geduld, afstemming en vooral luisteren naar je eigen fluisteringen. Dus, wil je iets meer tijd tussen de sessies is dat ook goed. We doen dit in overleg.

Het voordeel van een traject is dat je meer committent aan jezelf geeft om fullbody hiermee aan de slag te gaan. In die zin is het minder vrijblijvend en dit zet vaak ook al een bepaalde energieshift aan. En ja zeker, dit kan ook een tikkeltje spannend aanvoelen 😉

Ben je nieuwsgierig naar dit traject? Plan een gratis kennismakingsgesprek, dan bespreken we samen je vragen en kun je voelen of het wat voor je is!

N

6 mnd 1-op-1 commitment

N

Maak contact met je lijf

N

Ook, en misschien wel juist daar waar het spannend voelt

N

Herinner je eigen (zachte) kracht

N

Geeft je zachtheid, ontspanning en kracht tegelijkertijd

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit traject?

Dit traject is voor iedere vrouw die regelmatig worstelt met haar lijf voelen. Of het lastig vindt daar acties aan te verbinden en de juiste keuzes te maken.

Ik voel wel, maar mijn hoofd is het probleem, wat nu?

Ah top! Je hebt je hoofd ook zeker nodig, maar als jij jezelf herkent in deze vraag, betekent dit waarschijnlijk dat je hoofd overuren maakt. En dat is niet de bedoeling. Het hoofd moet doen waar het goed in is. En niet meer dan dat. Dus als je kunt voelen, maar last hebt van je hoofd, bel me!

Wat levert dit traject mij op?

Ik laat je je aan jezelf herinneren. Aan dat wat er in jezelf leeft. In je lijf. Ik sta (of zit) naast je in dat wat je tegenkomt. Vreugde, verdriet, pijn en rouw. De energiestroom die op gang komt wanneer je echt diep van binnen hoort en daadwerkelijk alles insluit gun ik iedere vrouw. Dit zorgt voor meer energie, duidelijke keuzes en meer verbinding in en om je heen.

Wat is de prijs van dit programma?

De investering van dit programma in tijd is 6 sessies van 1 tot 1,5 uur. Daarnaast vraagt het om thuis bewust tijd te investeren. Een verandering vraagt ook om ander gedrag thuis en/of op werk. 
Prijsindicatie < € 1.000,- 

Heb je nog vragen over het traject
De Magie van jezelf? 

Bel mij

M: +31 (0)6 143 72 896

Mail mij

info@be-inside.nl

Openingstijden

Ma & Vrij: 09:00 – 17.00
Woe: 09:00 – 11:30