Bekkenmassage 

Ons bekken staat voor onze vrouwelijke energie. Een pracht plek waar veel moois zit en óók een plek  waar blokkades ontstaan door onverwerkte emoties. Het is een geklede massagevorm.

Maak (meer) contact met je levensenergie en intuïtie

Het bekkengebied is de basis van de vrouwelijke energie. En tevens ook de plek waar onze levensenergie doorheen stroomt. Echter, het bekken is ook het gebied waar veel blokkades worden opgeslagen. Een (geklede) bekkenmassage helpt om de blokkades los te maken zodat de levensenergie weer volop kan stromen.

Het is een zachte dynamische vorm van massage waarin door middel van (yoga) strekkingen ruimte wordt gecreëerd voor je spieren, gewrichten en energiebanen. Hierdoor ervaar je meer verbinding tussen hoofd en lijf.

Doordat er meer ontspanning komt in je bekkengebied wordt de kracht van het bekken ook meer aangesproken. Je levensenergie kan meer doorstromen en er is meer ruimte voor je creativiteit en intuïtie. Daarmee is de massage zowel ontspannend en (be) krachtig(end).
Een cadeau aan jezelf! Dit is wat anderen erover zeggen;

” Het voelt alsof mijn voeten meer contact maken met de aarde”

” Wow, ik kan voor het eerst tot onderin mijn buik ademen”

” Zo, dit moet echt iedere vrouw ervaren!”” ik voel me veilig bij jou & je doet het echt met zoveel zachtheid, echt heel fijn”

” Ik was zo ontspannen tijdens de sessie, ik was echt een paar keer helemaal weg. En ik heb in tijden niet zo lekker geslapen”

N

Meer verbinding met je bekken(gebied)

N

Maak meer contact met je intuïtie

N

Een diepe vorm van ontspanning waarin je mag loslaten en in overgave

N

Geeft je zachtheid, ontspanning en kracht tegelijkertijd

Veelgestelde vragen

Voor wie is een bekkenmassage geschikt?

In principe is deze dag voor iedereen geschikt tenzij je in het eerste trimester van je zwangerschap bent. En ook na je bevalling is het aan te raden minimaal 9 maanden te wachten. Bij fysieke klachten zoals bekkeninstabiliteit overleg ik met je en kijken we naar jou specifieke situatie. Dus bel of app vooral even met je vragen!

Hoe lang duurt de massage? En wat is de investering?

De massage duurt 1,5 tot 2 uur. De investering bedraagt € 130,- 

Wat is het effect van deze massage?

Door de diepe ontspanning in je bekken komt er meer ruimte voor je levensenergie, intuitie en creativiteit. Je komt met deze massage meer in contact met je vrouwelijke energie.

Heb je nog vragen over de Workshop Be Inside?

Bel mij

M: +31 (0)6 143 72 896

Mail mij

info@be-inside.nl

Openingstijden

Ma – Don – Vrij: 09:00 – 17.00
Woe: 09:00 – 11:30