Welkom bij Be Inside. Ik ben ervan overtuigd dat je zelf alle antwoorden hebt, van binnenuit. Antwoorden komen wanneer jij er aan toe bent op een manier die voor jou passend is. Zelf heb ik ervaren dat antwoorden meestal verpakt zitten in de minder leuke dingen zoals fysieke pijn, verdriet of verwarring in het algemeen over jouw rol(len) of plek in je eigen leven. Deze cadeautjes uitpakken is meestal niet leuk, maar vaak wel helpend voor jezelf, je ziel, je volgende stap of een nieuwe richting. Ik help je graag door je antwoorden serieus te nemen, want daarmee doe je jezelf het allergrootste cadeau. Ik geloof in de kracht van ieder individu en we daardoor samen een liefdevolle(re) wereld kunnen creëren.

{

Het voelt als een voorrecht om van betekenis te kunnen zijn voor een ander.

Mijn naam is Lisette Puister, 39 jaar en woon met mijn man en onze 2 dochters in Doorn. Als kind kon ik situaties al goed aanvoelen. De sfeer in een ruimte of in een groep maakte dat ik me ontspannen voelde of niet. Dat ik een echt gevoelsmens ben werd in mijn werkende leven steeds duidelijker.
In mijn werk als projectmanager heb ik lang het gevoel gehad niet op mijn plek te zitten. Ik voelde vaak een onderstroom bij mensen die ik destijds niet goed kon plaatsen. Daarnaast kreeg ik veel lichamelijke klachten waar geen (reguliere) verklaring voor was. Een burn-out met fysieke en mentale klachten was het gevolg. Het was duidelijk dat ik niet het juiste pad aan het bewandelen was.

Mijn natuurlijk interesse lag op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In mijn vrije tijd las ik er graag boeken over en ik volgde een jaar de studie Psychologie. Dit bracht mij theoretische kennis, maar gaf me geen voldoening.
Mijn zoektocht naar voldoening bracht me naar de studie Verlies- en rouwbegeleiding. De onderwerpen die hier behandeld werden maakte dat ik mij completer ging voelen. Verlies, rouw en de dood horen bij het leven en ik werd me ervan bewust dat er zonder schaduw geen licht is.

Een paar jaar later werd ik moeder. Hierdoor werd mijn intuïtie sterker. Ik voelde dat ik een praktische opleiding wilde doen waarmee ik mijn theoretische kennis kon aanvullen. Zodoende kwam ik uit bij de opleiding tot Holistisch therapeut. Door het leren werken met Reiki energie ging er een nieuwe wereld voor me open. WOW! Wat voelde dit als thuiskomen. Thuiskomen bij mezelf, waarin alles welkom is. Liefde en verdriet. Pijn en geluk.

Als holistisch therapeut, rouw- en verliesbegeleider en als coach ben ik op de plek waar ik nu hoor te zijn. Ik gun jou ook een leven met acceptatie en rust, met alles wat er is.

Met Be Inside kan ik jou helpen als je bent vastgelopen, niet gelukkig bent en/of mentale, emotionele of fysieke klachten hebt. Ik bied ruimte om te (blijven) voelen en gevoelens te transformeren waar nodig.

Be Inside, want binnenin jou zijn alle antwoorden.

 

{

Het is mijn doel om anderen te helpen wanneer ze vastlopen, niet gelukkig zijn en mentale, emotionele of fysieke klachten hebben.