Coaching

Ik luister, voel en ervaar. Wat leeft er in jou? Wat is jouw vraagstuk? Waar wil je verder in komen? Wat zou je anders willen doen? Ik stel prikkelende vragen. Jij mag de antwoorden geven.

In een coaching sessie hebben we een goed gesprek, gecombineerd met oefeningen, waarbij ik jou je eigen energie laat voelen of bijvoorbeeld gebruik maak van visualisaties. Dit kan in de stoel, maar liever nog tijdens een mooie wandeling in het aangrenzende bos bij mijn praktijkruimte. Ik gebruik onderdelen in de natuur als metaforen. In beweging komen er vaak onderwerpen ‘op tafel’ die zittend in een gesprek niet naar boven komen.

Tijdens de coaching sessie luister, voel en ervaar ik, en stel ik vragen. Wat is jouw vraagstuk? Waar wil je verder in komen? Of wat zou je anders willen doen? Vrienden en familie kunnen goede raad geven, of advies. Met alle goede bedoelingen geven mensen daarin vaak terug wat ze zelf zouden doen. Maar ik ben er graag voor jou. Wat leeft er in jou? Jij staat centraal. Met dat wat er is. Want zonder schaduw is er geen licht. Jij mag zelf de antwoorden geven. Soms kun je gewoon iemand gebruiken die even met je meeloopt op jouw pad, om sneller tot de essentie te komen. Jouw essentie. Opdat je meer rust ervaart, meer vrijheid, blijheid en geluk.

 

N

Jouw vraagstuk wordt helder

N

Je komt letterlijk in beweging

N

Pas nieuwe vaardigheden direct toe in de praktijk

N

Onnodige bagage laat je achter

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen holistische therapie en coaching?

Het grootste verschil is dat we met coaching met elkaar in gesprek zijn en bij voorkeur ook met elkaar in beweging (wandelen). De natuur gebruik ik als metaforen in de oefeningen. Ook tijdens de coaching bekijk ik jou als geheel.

Bij holistische therapie lig je meestal op de behandeltafel. Dit is een andere vorm van energie overdracht. Hierbij keer je meer naar binnen, in je lijf, in stilte.

Hoe lang duurt een coachingsessie?

De coachsessie duurt maximaal 1,5 uur. Dit is ook zo’n beetje de maximale duurt waarop je nieuwe informatie tot je kunt nemen. Het is belangrijk te voelen en zaken in te laten dalen.

Kan de coachingsessie ook online plaatsvinden?

Ja dat is mogelijk. Het voordeel hiervan is dat je dit vanuit huis kunt doen en dus reistijd scheelt. Grootste deel van de oefeningen kunnen we ook online doen. Mijn advies is wel om een aantal sessies face-to-face te doen, zodat we ook net iets andere oefeningen kunnen doen. En om te genieten van de bosrijke omgeving natuurlijk!

Heb je nog vragen over coachingstrajecten?

Bel mij

M: +31 (0)6 143 72 896

Mail mij

info@be-inside.nl

Openingstijden

Ma – Don – Vrij: 09:00 – 17.00
Woe: 09:00 – 11:30