One day retreat: 29 okt

Heerlijk opladen op een prachtige plek midden in de natuur. Stem af op de energie van de herfst. Voel je geborgen in een cocon en ervaar wat naar binnen keren voor jou doet.

Een unieke reis in jezelf omringd door de betoverende herfst 

Stap uit de drukte van het alledaagse leven en dompel jezelf onder in de betoverende herfst. Voel de magie van dit seizoen, omringd door de weelderige natuur, tijdens een onvergetelijk verblijf op een prachtige plek in de flevowildernis.

Laat de energie van de herfst je omarmen terwijl je jezelf nestelt in een warme cocon van rust en verwondering. Hier, temidden van de bomen en de bladeren, zul je ontdekken wat het naar binnen keren voor jou kan betekenen. Laat al je zintuigen ontwaken terwijl je de natuur op een unieke manier ervaart tijdens een betoverend bosbad. Stefani neemt je als ervaren Shinrin Yoku gids mee op een reis van verwondering door dit betoverende jaargetijde. Kijk voor meer informatie over Stefanie en haar aanbod op www.thuisinhetbos.nu

Dit is het moment om te reflecteren, om te voelen wat je kunt loslaten en welke kostbare schatten je mee wilt nemen naar het nieuwe jaar. Ik begeleid je als holistisch coach op een reis naar je innerlijk weten waarbij de antwoorden zich van binnenuit ontvouwen. Via lichaamswerk en visualisaties kun je datgene loslaten wat je niet langer dient. Als je eenmaal gecentreerd en opgeladen bent, laat je 2023 langzaam achter je en ga je vol vertrouwen 2024 in. Sta jezelf toe om naar binnen te keren, te ontspannen, los te laten en te genieten van de herfstpracht.                                         

Ga je mee op deze bijzondere reis naar jezelf en de natuur? Dit is jouw moment om op te laden en te transformeren. 

Dag: 29 oktober 2023
Investering in jezelf: € 139,- (voor de eerste 3 tickets voor 1 oktober geldt een korting van € 20,-)
Tijdstip: 10 uur tot 17 uur
Locatie: Zeewolde

Aanmelden kan via info@be-inside.nl of via deze link.

N

Meer verbinding met jezelf en je gevoel

N

Opladen in en met de natuur

N

Loslaten wat je niet (meer) dient tijdens de volle (jacht) maan

N

Geeft je zachtheid, ontspanning en heling

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit retreat geschikt?

Deze dag is geschikt voor jou wanneer je graag de ontspanning in jezelf opzoekt waarbij je het prettig vindt om de nabijheid van de groep te ervaren.

Hoeveel personen kunnen maximaal deelnemen per cursus?

De groepsgrootte is van minimaal 6 tot maximaal 12 deelnemers.

Wat is het effect van dit retreat?

De ervaring in de natuur neem je mee in al je cellen. Je ervaart rust en ruimte van binnenuit, je zintuigen staan open en je hebt los gelaten wat je niet meer dient. Op naar 2024!

Heb je nog vragen over de Workshop Be Inside?

Bel mij

M: +31 (0)6 143 72 896

Mail mij

info@be-inside.nl

Openingstijden

Ma – Don – Vrij: 09:00 – 17.00
Woe: 09:00 – 11:30