Workshop Be Inside

Loopt het niet lekker in je team? Is er verandering op komst, is er veel weerstand? Deze workshop biedt medewerkers of een team inzicht in hun plek en rol met als resultaat meer bewuste en vitale medewerkers.

Leidinggevenden of HR-medewerkers kunnen te maken krijgen met een minder goed functionerende medewerker of team. Of met weerstand door veranderingen binnen de organisatie, met een medewerker die van de ene fysieke klacht in de andere vervalt of wellicht kan een medewerker na een verlieservaring maar niet terugkomen op zijn of haar oude niveau.

Steeds meer organisaties zijn zich ervan bewust dat fysiek en mentaal gezonde medewerkers essentieel zijn voor de continuitiet van de organisatie. Het onderwerp vitaliteit staat gelukkig vaker op de agenda en vitaliteitsprogramma’s zijn ‘booming’. Van workshops over stress management, programma’s over gezonde voeding, wandel- en hardlooptrainingen tot yoga en meditatiesessies.

Met de workshop Be Inside help ik jouw organisatie of team inzicht te verkrijgen in zichzelf, hoe de energie van ieder individu bijdraagt aan het grotere geheel en waarom deze nog belangrijker is dan je denkt. Mijn workshop biedt inzicht, bewustzijn en zorgt daardoor voor vitalere medewerkers.

De workshop maak ik geheel op maat. Nieuwsgierig? Vraag naar de mogelijkheden.

N

Geeft een boost aan je team tijdens verandertrajecten

N

Zorgt voor individuele verantwoordelijkheid binnen een team

N

Geeft inspiratie en positieve zin

N

Efficiëntere medewerkers door verbeterde persoonlijke energiehuishouding

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt deze workshop?

Deze workshop is op maat te maken. Dit is dus afhankelijk van de wens. Gemiddeld duurt de workshop minimaal 1 uur en maximaal 3 uur.

Hoeveel personen kunnen maximaal deelnemen aan de workshop?

Vanwege het interactieve en persoonlijke karakter van deze workshop is het raadzaam de workshop per team of afdeling te doen van maximaal 50 personen.

Ik werk op een school en het lijkt me interessant voor kinderen, is dat ook mogelijk?

Ja zeker, heel graag. Kinderen hebben de toekomst. En het begint bij bewustwording. Mijn workshop kan ik op ieder gewenst leeftijdsniveau afstemmen. Belangrijk is wel dat de kinderen boven de 7 jaar zijn.

Heb je nog vragen over de Workshop Be Inside?

Bel mij

M: +31 (0)6 143 72 896

Mail mij

info@be-inside.nl

Openingstijden

Ma – Don – Vrij: 09:00 – 17.00
Woe: 09:00 – 11:30